DEMO/USED BOATS
SOCIAL MEDIA
DREAMFISHER visboten
De naam Dreamfisher deed al voor de overname door Tinn-Silver het hart van menig sportvisser harder slaan. Dreamfisher is absoluut geen onbekende en onbeminde in het segment van aluminium sportvisboten wegens zijn uitstekende vaareigenschappen en dito bouwkwaliteit.  Ook na de overname door Tinn-Silver worden de Dreamfisher made by Tinn-Silver boten gekenmerkt door de typische zogenaamde “stepped hull”. Deze stepped hull zorgt ervoor dat de visboot in plané een lift krijgt waardoor hij sneller is, zuiniger vaart, wendbaarder is en dankzij de iets langer doorlopende V-bodem werkelijk dwars door de golven snijdt. 

Onze boten worden stuk-voor-stuk handgemaakt in onze productiehallen.  We zijn zelf gepassioneerde vissers. Uiteraard zijn alle Dreamfisher made by Tinn-Silver boten geheel naar wens te fabriceren. De 4 Dreamfisher made by Tinn-Silver modellen zijn zowel met tiller als met stuurconsole leverbaar, de Dreamfisher made by Tinn-Silver 503, 540 en 575 zelfs met een dubbele stuurconsole. 

Alle Dreamfisher made by Tinn-Silver visboten zijn standaard gebouwd van 4/5 mm zeewaterbestendig aluminium en behoren tot de CE-categorie D-beschutte wateren. Er worden 4 Dreamfisher made by Tinn-Silver modellen aangeboden: Dreamfisher made by Tinn-Silver 440, 503, 540 en 575.  Ideale afmetingen voor de sportvisserij in Nederland en daarbuiten.

 

DEALERS

Bent u op zoek naar een nieuwe aluminium boot?

Onze dealers in Europa staan voor u klaar om u te helpen. Bij Tinn-Silver heeft u altijd de mogelijkheid om uw aankoop helemaal aan uw specifieke wensen aan te sluiten. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met onze dealers op!
Vindt op deze pagina een dealer bij u in de omgeving en gebruik de bijbehorende contactgegevens.

 
Dealer/Sales Agent België -  Dhr. Tom Huygens
Dhr. Tom Huygens
Tel: +32 (0)13/77 77 47
Mob: +32 (0)498/17 72 48
tom.huygens@balancedconsult.be
www.balancedboattechnics.be

Showroom Antwerp Outboard Center (België)
Honingstraat 25, 2250 Olen (Antwerpen-België)
Tel: +32 (0) 494 63 46 98
info@antwerpoutboardcenter.be

Dealer/Sales Agent Frankrijk-  Dhr. Frédéric Bertin
Dhr. Frédéric Bertin
Tel: +33 (0) 6 194 220 75
frederic@tinn-silver.com

Dealer/Sales Agent Duitsland - Black Forest Boats
Black Forest Boats - Dhr. Dieter Schäfer
Tel: +49 (0)170 144 69 95
info@blackforestboats.de
https://blackforestboats.de

Dealer/Sales Agent Zweden - Essmarin
Essmarin - Dhr. Mathias Esselström
Tel: +46 (0)8 628 16 61
info@essmarin.se
https://essmarin.se


Contact

Heeft u een vraag?